#höstmyspåslätten 23 september

Öppen trädgård höstrunda + höstmys på slätten = sant!

Älskar du att shoppa, men vill göra det medvetet? Trelleborg och den livfulla landsbygden runt staden kallar vi för Slättens galleria. Här hittar du en härlig mix av mode, inredning, design, trädgård och lokalt hantverk. Trendiga varumärken samsas med vintage och loppis. Fredag den 23 september kan du besöka våra företag och shoppa, provsmaka, självplocka i fält och skapa ditt eget blomsterarrangemang mm. Avsluta dagen med att göra en Ljusrunda i trädgårdar på Söderslätt! Klockan 19.00-23.00 öppnar några trädgårdar upp för att inspirera till hur du kan använda ljus i din trädgård! Följ #höstmyspåslätten på Instagram för att se erbjudanden och få mer inspiration.

Bjerbo gård

Ljusrunda i trädgårdar på Söderslätt!

Fredagen den 23 september klockan 19.00-23.00 öppnar trädgårdar upp för att inspirera till hur du kan använda ljus i din trädgård!

Läs mer om ljusrundan här.

 

Självplock och shopping på Söderslätt

Temakartorna samlar våra bästa tips i trevliga rundor och dagsutflykter. Ladda ner kartan i mobilen – eller skriv ut den om du trivs bäst med det.

sjalvplock temakarta
Shopping temakarta

Shopping för själen

Landsbygden och sydkusten runt Trelleborg lockar med såväl små unika butiker, loppisar, gallerier och trädgårdsinspiration. Välkommen till en shoppingtur i vacker, öppen miljö långt från trängsel och stök.

Butiker på landet

Gör ett besök hos våra mysiga och personliga butiker på landsbygden. Här finns allt från charmig second hand till handplockad design i rik variation.

Här finns en lista med våra butiker på landet.

Loppis apa

Loppis & vintage

Det råder ingen tvekan om att loppis och återbruk ligger i tiden. Slättens galleria har ett rikt och varierat utbud av hållbar inredning, loppis, vintage och second hand.

Här hittar du en lista för medvetna konsumenter.

Vill du stanna lite längre?

 

Weinbergs Hotell

I en vacker fyrlängad skånegård, fem minuter från Skånes omtalade sandstränder ligger Weinbergs Hotell på Idala Gård. Bli bortskämd med gastronomi och närodlat i unik miljö.

Läs mer om Weinbergs.

Axatorpsgården

Längs en slingrande grusväg, mitt på den skånska söderslätten och med havet i horisonten hittar du Axatorpsgården. En skånsk fyrlängad korsvirkesgård med anor från 1700-talet. Här bor du lantligt, fritt, ostört och med mycket charm.

Läs mer om Axatorpsgården.

Minnesberg B&B

Minnesberg B&B ligger intill det gamla tegelbruket och har en gång i tiden varit kontor och direktörsvilla. Njut av ett helt unikt boende i det böljande backlandskapet norr om Trelleborg och med slättens galleria precis utanför dörren.

Läs mer om Minnesberg.