Möt julen i Trelleborg

Julstämningen är varmast på sydkusten!

Välkommen till en riktigt härlig julstämning i Trelleborg. Upptäck nya former och smaker i en julrunda på slätten eller hitta den där perfekta klappen i någon av Trelleborgs unika butiker. Här finns många mysiga julmarknader, fantastiska julbord och minnesvärda julaktiviteter för hela familjen. Följ #julitrelleborg på Instagram för inspiration och erbjudanden.

Ge mig mer jul!

”Tusen stjärnor som tindrar. Glitter så långt jag ser.Av juleljus som glimmar. Vill jag ha mer”
( Adolphson & Falk)

 

Fler julevenemang

Upplev julmarknader, luciafiarande, julmusik och mycket mera. Det händer massor av julkul för både stora och små i vinter. 

Se allt juligt som händer här.

#julitrelleborg

Under #julitrelleborg hittar du unika och roliga julerbjudanden från våra butiker och producenter i Trelleborg med omnejd. Följ # på Instagram för att inte missa något!

Se alla erbjudanden här. 

Julbord

Samla familj och vänner och njut tillsammans. Från julinspirerad balkanmeny till jultapas. Det finns många spännande alternativ.

Här kan du hitta julbord.

Vill du stanna lite längre?

Det kan vara svårt att hinna med allt på en dag. Trelleborg och sydkusten erbjuder
många sköna boenden som står redo att sätta guldkant på din vistelse. Lyxigt eller enkelt, slott eller koja – du väljer själv.
Bara kom som du är – det gör vi också!
Se alla våra boende här.

Weinbergs Hotell

I en vacker fyrlängad skånegård, fem minuter från Skånes omtalade sandstränder ligger Weinbergs Hotell på Idala Gård. Bli bortskämd med gastronomi och närodlat i unik miljö.

Läs mer om Weinbergs.

Hotell Dannegården

Hotell Dannegården ligger i en vacker gammal redarvilla i centrala Trelleborg. Här kopplar du av i personligt inredda rum, utomhusjacuzzin och njuter av det Italieninspirerande köket.

Läs mer om Dannegården.

Palm Tree Hotel

Palm Tree Hotel ligger mitt i Trelleborg, nära till allt du behöver. Mysiga kaféer, restauranger, shopping och kulturliv. Ät på restaurangen The Peacock och njut av nybyggd relax med IR-bastu.

Läs mer om Palm Tree Hotel.

Smygehus Havsbad

Smygehus havsbad, ett stenkast från Sveriges sydligaste udde, är ett anrikt badhotell med lång historia. Du bor vid Ötersjöns strand med relax, infinitypool, restaurang, veranda och en hänförande utsikt över havet.

Läs mer om Smygehus havsbad.

 

Axatorpsgården

Längs en slingrande grusväg, mitt på den skånska söderslätten och med havet i horisonten hittar du Axatorpsgården. En skånsk fyrlängad korsvirkesgård med anor från 1700-talet. Här bor du lantligt, fritt, ostört och med mycket charm.

Läs mer om Axatorpsgården.

Minnesberg B&B

Minnesberg B&B ligger intill det gamla tegelbruket och har en gång i tiden varit kontor och direktörsvilla. Njut av ett helt unikt boende i det böljande backlandskapet norr om Trelleborg och med slättens galleria precis utanför dörren.

Läs mer om Minnesberg.